Logg inn på din profil.

skriv inn din epost adresse:
Skriv inn ditt passord
Glemt passord?

eller
Foreldre/foresatte eller elever over 18 år oppretter en profil her NB: kun en profil pr. familie:

Velkommen til Danseverket i Nittedal

Her registrerer du din påmelding

Påmelding for våren 2024 åpner mandag 4.desember

Høsten 2023 er helt stengt for påmeldinger.

Etter du har angitt ditt mobil nummer vil du etter noen sekunder motta en pinkode på sms og evt.mail.

  

Vennligst les dette før nettpåmelding.  

Vi setter stor pris på om du melder deg på alle kurs du ønsker samtidig, sånn at du får riktige rabatter ved flere kurs. Det samme gjelder søsken. Husk også å logge deg på med samme mail/tlfnr. hvis du evt skal legge til flere kurs, sånn at det blir registrert på riktig elev.

Har du allerede en profil hos oss er det viktig at du bruker den samme hver gang du skal melde på barn til kurs for å unngå å få doble profiler og påmeldinger. (Hvis du tidligere har meldt på barn eller deg selv til dansekurs har du allerede en profil!)

Personen som foretar nettpåmeldingen må være over 18 år. Vedkommende blir juridisk ansvarlig for påmeldingen.  

E-posten du registrerer bør være til en mail du sjekker ofte. Ordrebekreftelse sendes umiddelbart etter påmelding, skulle du ikke motta denne på din mail adresse, sjekk spam-innboksen eller ta kontakt fortløpende.

Danseverket i Nittedal - Org.nr. 994 317 377

Tilgjengelighet
Lukk
Reglement for Danseverket, danseskole tilsluttet forbundet Norske Dansekunstnere (NoDa) Denne teksten ligger også på våre nettsider.
 
Påmelding er forpliktende (etter første kursuke) og plassen din holdes av i dette skoleåret. Oppmøte 2 ganger regnes da som bidende påmelding.
Du blir da medlem av Danseverket dette året.

Kurset/semesteravgiften betales umiddelbart på Vipps eller faktura (til oppgitt epost) sendes ut hvert semester (2/ 4 ganger, etter evt avtale)

Evt avmelding for vårsemesteret må skje innen midten av desember, da vi holder av plassen over jul. Ny påmelding over sommerferien. Ingen plasser holdes med unntak av noen kompanier.
 
Dansestudioet har intet ansvar for elevenes personlige effekter eller verdisaker
 
Danseverket er medlem av Frilynt og har gjennom dem en ulykkesforsikring for medlemmer. 
 
Ved langtidssykdom, med sykmelding, refunderes semesteravgiften fra sykemeldingsdato. Sykemelding bekreftes ved å sende oss en legeattest. Semesteravgift refunderes ikke for kortere sykdom, reiser eller forhold som er utenfor danseskolens kontroll og force majeure.
 
Danseverket forholder seg til de til enhver tid gjeldende anbefalingene for smittevern. Dette kan medføre endringer i vår planlagte kursvirksomhet på relativt kort varsel.
 
Dersom endringer inntrer før kursstart, kan man trekke seg fra kurset.
 
Ved pålagt stenging eller restriksjoner som følge av nasjonalt smittevern, vil Danseverket erstatte danseundervisning med digital undervisning. Dette vil da være i stedet for undervisning i studio, og er ikke grunnlag for refusjon.
 
Alle elever plikter å bidra i arbeidet med smittevern og følge anvisningene fra dansepedagoger og administrasjonen.
 
Foresatte og elever har selv ansvar for å få med seg all informasjon som ligger på nettsiden. 
 
Foresatte har ansvar for at Danseverket har riktig e-postadresse slik at all informasjon når frem. Vi sender ut flere medlemsbrev og fakturaer i halvåret. Send oss e-post hvis dere ikke har mottatt mail i løpet av de første månedene.
 
Eleven har ikke anledning til å benytte danser/koreografier innstudert ved studioet uten samtykke fra Danseverket
 
Ved påmelding gis det samtykke til å bli tatt bilde av eller filmes ved Danseverket (brukes internt, på våre nettsider og sosiale medier samt i reklamemateriell) ved å aktivt huke av markeringsboks. Elevene navngis ikke på bildene. 
 
Det er ikke tillatt å filme forestillinger eller ta bilder med blitz. Vi filmer alle forestillinger og disse kan kjøpes av Danseverket
 
Norsk Lov
Kjøpsavtalen er underlagt norsk lov.
 
Force majeure
Hvis det oppstår ekstraordinære hendelser utenfor vår kontroll (som brann, streik, lock-down, flom, krig, opprør, naturkatastrofer osv.), som hindrer oss i å gjennomføre vår danseundervisning, er dette utenfor vår kontroll og Danseverket i Nittedal er fritatt for alt ansvar.
 
Tvister
Tvister mellom kunden og skolen skal søkes løst i minnelighet. Dersom dette ikke fører frem, kan hver av partene bringe tvisten inn for de ordinære domstoler.
 
 
VÅR KONTAKTINFORMASJON 
Danseverket i Nittedal
Skolebakken 5
1482 NITTEDAL
Kontakt: Anette M. 
post@danseverket.no
 
Lukk